Tak Home Decoration a lansat de curand magazinul sau virtual – www.perdele-online.ro!

April 12th, 2010

Un magazin mai aproape de nevoile dvs. ca si client, dornic sa vada modele noi sau in cele mai diverse forme, culori vii sau clasice. Este un magazin mai mult decat practic, care va ofera numeroase solutii, combinatii, dar mai ales puteti sa va calculati oricand pretul materialelor ales. Nu mai este nevoie sa asteptati oferta pe email sau la telefon de la magazinele vizitate. Si nici locul de parcare nu mai este un stres sau programul de functionare: www.perdele-online.ro este 24 de ore din 24 si 7 zile din 7 la dispozitis dvs.
De asemenea, site-ul are si un indrumar practic, aratandu-ti cum trebuie sa masurati si ce ar trebui sa alegeti intr-o camera, cum trebuie sa va decorati ambientul cat mai aproape de dorintele dvs. Si daca nu va descurcati, va stam la dispozitie de luni pana vineri, pe email sau la telefon.
Gama de produse care se regaseste in acest magazin online acopera toata casa, de la perdele, draperii si tapiterii pentru living, bucatarie, dormitor sau camera copilului pana la cuverturi, lenjerii de pat sau pilote. De asemenea, veti descoperi numeroase sisteme de prindere, inclusiv sine motorizate sau sine maleabile; copiii se pot bucura de numeroase produse ( perdele si draperii, cuverturi, lenjerii, saci de dormit, halate de baie, prosoape ). Si nu in ultimul rand, veti gasi magneti decorativi, cu dimensiuni mari, care confera livingului dvs o atmosfera  deosebite, unica in cercul dvs. de cunostinte!
Dar bineinteles ca doar vizitand www.perdele-online.ro veti descoperi toate aceste lucruri! Noi doar speram sa fiti pe deplin multumiti si sa fim cat mai aproape de dorintele dvs!
Nicolae Mihai
office@takdecor.ro

Posted in Noutati | Comments (0)

Comments are closed.


Productie Argebit.com. Cere un pret pt un magazin virtual