Magneti decorativi pentru draperii si perdele

April 26th, 2010

Cine nu-si doreste o casa perfecta, cu o atmosfera calda si placuta? Raspunsul este simplu si de la sine inteles: oricine. Astazi exista numeroase obiecte care pot aduce un plus decorativ in orice ambient, in diverse forme si culori. Dintre acestea, noi va prezentam poate cel mai deosebit element decorativ dintre acestea: magneti decorativi.  Pare o chestie banala la prima vedere sau destul de neinteresanta pentru multi, dar am ramas efectivi uimiti de reactia unei doamne in showroom-ul nostru cand a descoperit acesti magneti decorativi care sunt produsi de compania spaniola Gifer, in cateva modele, fiecare model avand la randul lor cateva nuante. Inchipuiti-va draperii grele ( si la propriu si la figurat ) care sunt decorate cu astfel de magneti, de dimensiuni mari, mare parte dintre ele mai mari decat o palma de adult. Sau inchipuiti-va livingul dvs., cu ferestre mari si luminoase, dar dominate de prezenta acestor magneti decorativi, iar cea mai buna prietena va ramane muta de uimire in fata acestor obiecte.

Sunt printre cele mai practice elemente decorative, inlocuind legatorile obisnuite ( care necesita gauri in pereti pentru prinderea carligelor decorative ) si clemele decorative, care de cele mai multe ori agata materialul si-l perforeaza. De asemenea, cu ajutorul magnetilor decorativi de la Gerster, desi mai mici ca dimensiuni, puteti prinde draperiile si/sau perdeaua de jos in sus, eliberand caloriferul in timpul iernii, pentru o mai buna circulatie a caldurii.

Nu ramane decat sa va recomandam din tot sufletul aceste elemente decorative si sa va bucurati alaturi de cei dragi de un camin perfect din toate punctele de vedere!

Mai multe informatii gasiti vizitand www.perdele-online.ro !

cristina mihai

office@perdele-online.ro

Posted in Recomandari | Comments (0)

Comments are closed.


Productie Argebit.com. Cere un pret pt un magazin virtual