Ultimul nostru proiect: Gradinita din complexul rezidential “Curtea Domneasca” Domnesti-Bucuresti

June 10th, 2010

Imi face o deosebita placere sa postez pe site ultimul nostru proiect: gradinita de copii din complexul rezidential “Curtea Domneasca” din Domnesti-Bucuresti, probabil unul dintre cele mai reusite complexuri rezidentiale pe care le-am vizitat.

Gradinita este conceputa dupa un model german, cu camere de joaca si de studii foarte generoase, aerisite si luminoase. De asemenea, exista un spatiu de joaca in aer liber situat in curtea interioara a gradinitei, cu ferestre de jur imprejur, astfel incat copiii sunt in permanenta supravegheati.

Ideea de baza a proiectului nostru – perdele, draperii si sisteme de prindere – a plecat de la culorile parchetului deja instalat, roz respectiv blue, cu personaje simpatice din filme de desene animate.

Draperiile sunt in ton cu culorile parchetului, creeand o atmosfera vesela, perfect integrata in ideea de gardinita. Ursuleti si ursulete, soricei veseli, vrabiute, etc sunt tot atatea personaje ce se regasesc pe draperiile instalate in camerele de joaca. Pentru cei mai mari, aflati la varsta scolara, exista o sala de afterschool, in care am instalat sisteme

romane, folosind un material de draperie mai “sobru”.

Datorita inaltimii foarte mari a incaperilor, de peste 3,20 m, a trebuit sa adaugam o bordura in partea de jos a draperiilor – material cu linii cu aceeasi baza de culoare – care de altfel confera o anumita tinuta maiestoasa si greutate draperiilor.

Nu dorim decat ca totii copiii care pasesc in aceasta gradinita sa se bucure de atmosfera creata!

cristina mihai

Posted in Uncategorized | Comments (0)

Comments are closed.


Productie Argebit.com. Cere un pret pt un magazin virtual